ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
- MasteroN
- Патриций форума
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Olga76, ця тема, яка підіймалася ще у 2014-му році, не про це.
На Форуме Донбасса работают #хештеги.
Правила Форума Донбасса | Наша медиа-группа: Технический портал | Доска объявлений | Донецкий форум | Наш Twitter
Правила Форума Донбасса | Наша медиа-группа: Технический портал | Доска объявлений | Донецкий форум | Наш Twitter
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
чекаємо перемоги та звільнення українських територій
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Бачите, як все змінилось? За такі слова Ви на своїй Батьківщині тепер можете статтю отримати, за подібне у вас вже кенселять активно. Чи не так? Політика Вашої держави тепер трішки інакша: Донбас росії потрібен. А тепер подивимось на інший бік: куди бігли мешканці не окупованого Донбасу після того, як Ваша терористична армія почала наносити ракетні удари і що вони при цьому казали? Нагадати лютий-березень 2022-го року? Або самі пошукаєте? Бачу, VPN у Вас є, тому можете самі пошукати, на ненависному в Вашій терористичній країні YouTube.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Я завжди казав і буду казати, що мі з вами, росіянами, різні. Для вас перемога - це знищення цілих населених пунктів та взяття їх руїн під свій контроль. Для нас перемога - це знищення вашої терористичної армії, її складів з боєприпасами та літаками. Ви так не можете, ви можете тільки перемагати цивільних, які не становлять ніякої загрози для вашої країни. Я бачу, що ви дуже радісно зустріли обстріл Києва кілька днів тому. Добре відсвяткували? Все ж таки цілий під'їзд 9-поверхового будинку за один раз знищили. Як вам?