Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання

Не тематичне спілкування на найрізноманітніші теми, ігри форуму тощо. Матюки, політика та оголошення ЗАБОРОНЕНІ!
Відповісти
etfinumta2433
Постоянный гость
Повідомлень: 40
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
З нами з: 09 жовтня 2024, 15:12
Контактна інформація:

Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання

Повідомлення etfinumta2433 »

Вчора вирішив спробувати випікати білий хліб у мультиварці. Знайшов цікаву статтю тут, де розповідається про всі нюанси процесу. Стаття дуже детальна, але мені все одно залишилося кілька питань.

Перше: як ви визначаєте, що тісто готове до випікання? У мене виходило або занадто рідке, або занадто густе. Друге: чи варто додавати масло в тісто для білого хліба, і як це вплине на кінцевий результат?

Хто з вас вже експериментував з випічкою хліба в мультиварці? Поділіться досвідом, будь ласка!
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Розмови без обмежень”