Вчора вирішив спробувати випікати білий хліб у мультиварці. Знайшов цікаву статтю тут, де розповідається про всі нюанси процесу. Стаття дуже детальна, але мені все одно залишилося кілька питань.
Перше: як ви визначаєте, що тісто готове до випікання? У мене виходило або занадто рідке, або занадто густе. Друге: чи варто додавати масло в тісто для білого хліба, і як це вплине на кінцевий результат?
Хто з вас вже експериментував з випічкою хліба в мультиварці? Поділіться досвідом, будь ласка!
Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання
-
- Постоянный гость
- Повідомлень: 40
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- З нами з: 09 жовтня 2024, 15:12
- Контактна інформація:
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 29 Перегляди
-
Останнє повідомлення acontinent
-
- 0 Відповіді
- 24 Перегляди
-
Останнє повідомлення SeraphXS
-
- 0 Відповіді
- 26 Перегляди
-
Останнє повідомлення Darius4678
-
- 1 Відповіді
- 73 Перегляди
-
Останнє повідомлення Atome
-
- 1 Відповіді
- 92 Перегляди
-
Останнє повідомлення Sawwa