Готуємо баклажани
-
- Бывалый
- Повідомлень: 244
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- З нами з: 08 лютого 2023, 12:35
- Контактна інформація:
Готуємо баклажани
Привітик! Підкажіть, як краще приготувати баклажани, щоб були м’які, але не розповзались? Хочеться, щоб смак був насичений, і страва підходила як до м’яса, так і як самостійна.
Готуємо баклажани
Привіт! Є класна інструкція на порталі UANOW media https://uanow.media/stravy/smachni-bakl ... any-vdoma/ про мачні баклажани на сковороді — як приготувати тушковані чи смажені баклажани вдома. Вони виходять ароматними, з легкою золотистою скоринкою і ніжною серединою. Там є кілька порад, щоб зняти гіркоту, і щоб овочі добре ввібрали спеції. Дуже універсальний рецепт — як гарнір або окрема страва.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 3 Відповіді
- 93 Перегляди
-
Останнє повідомлення samanthabee
-
- 0 Відповіді
- 39 Перегляди
-
Останнє повідомлення SeraphXS